Acceptance site

Starten met data invoeren

Je hebt een abonnement op GS1 Data Source en wilt aan de slag. Gegevens invoeren kan via een eigen applicatie, een oplossing van een implementatiepartner of de GS1 webinterface.

Voorbereiding op het invoeren van productdata

In het datamodel vind je de productdata die wordt gevraagd. Handig om hier ter voorbereiding naar te kijken. Bekijk ook welke productdata er per wetgeving nodig is.

Nieuw: API om data aan te leveren

• Eenvoudig in gebruik, minder complexe berichtenstructuur dan XML
  • Geen extra kosten
  • Geen AS2- of FTPS-verbinding en software nodig
  • Mogelijkheid aanmaken conceptartikelen
  • Items direct publiceren aan afnemers
  • Deleten en terugtrekken van publicaties
  • Items ophalen, aanvullen en weer aanbieden
  • Ophalen van de status van een artikel
  • 24/7 bereikbaar

Documentatie en de testomgeving zijn nu beschikbaar. Aanmelden kan via datasource@gs1.nl.

Hoe werkt de webinterface?

De webinterface is de gebruikersomgeving van GS1 Data Source. Om je wegwijs in te maken kun je de e-learning volgen of instructievideo's bekijken over:

Inloggen webinterface en data invoeren

Je kunt ook direct naar inloggen op de webinterface van GS1 Data Source. Inloggegevens ontvang je per mail.

Het publiceren van data naar iemand of een groep

Digitale bestanden (documenten) uploaden

Meer informatie voor groothandels en over een automatische koppeling:

• Ben je een groothandel en wil je ontvangen artikelgegevens doorpubliceren? Bekijk de uitleg.
  • Bekijk de handleiding voor een automatische koppeling op basis van XML-berichten met GS1 Data Source hieronder.